Asiye Designs

Het begin

14 / 06 / 2021

Hi! Welkom bij mijn eerste blogbericht. Mijn naam is Asiye en ik maak websites en grafische ontwerpen als freelancer. Tijdens mijn werk krijg ik vaak de vraag hoe ik iets doe of hoe je efficiënter kan werken. Dit leg ik natuurlijk met plezier aan je uit want ik gun iedereen de kennis om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Ik merk alleen dat ik dit steeds vaker opnieuw per persoon aan het uitleggen ben. Dit pakt tijd en energie van mij af als ik bijvoorbeeld met een andere opdracht verder wil werken. Dus toen dacht ik: Waarom maak ik geen video met uitleg over het onderwerp die ik in één keer met iedereen kan delen als ze erom vragen?

Zelf vind ik het niet eng om iets op te nemen voor mijn klanten. Maar om het op YouTube te plaatsen vind ik toch wel spannend! Ook al vind ik het een uitdaging , ga ik het toch doen. Want zoals Ali Abdaal het zo vaak ongeveer in zijn video’s zegt:

‘If you are afraid of doing it, it means that you should do it!’

Hij bedoelt hiermee iets nieuws proberen, zoals een YouTube account beginnen of iets doen waar je tegen op kijkt wat eigenlijk jou helpt om beter te worden (niet dat je iets gevaarlijks moet doen, uiteraard). En hij heeft gelijk: ik wil dit al heel lang doen en ik weet ook dat de eerste video’s niet gelijk perfect zullen zijn. Alleen moet dit mij niet stoppen om al de eerste stap te nemen.

Ik kijk er dus enorm naar uit om jullie te helpen! Zelf heb ik al een paar onderwerpen die ik ga opnemen, maar als jij een vraag hebt over het maken van een website in WordPress met Elementor, Adobe programma’s zoals: Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe XD of Instagram stuur het mij gerust in het contact formulier hieronder of gelijk naarinfo@asiyedesigns.nl

Bedankt voor het lezen en ik wens je een fijne dag verder!

Asiye Designs

Volg mij op YouTube om direct mijn nieuwste video’s te zien!

Meer lezen?

Bekijk mijn andere blogs die je misschien ook wel interessant vindt!

Heb je een vraag of een idee voor
een blog? Stuur het mij toe!

Stuur mij een bericht via info@asiyedesigns.nl of neem contact met mij op via het contactformulier!