Grafisch en Drukwerk

Wilt u een persoonlijke uitnodiging? Heeft u een flyer nodig? Wilt u informatie in een brochure laten ontwerpen? Of heeft u een poster nodig voor in de winkel? Wat u ook nodig heeft ik sta klaar om u te helpen!

Voorbeeld uitnodigingen

" Ik wil een grafisch druk werk laten ontwerpen! "

Wat leuk dat u uw grafisch drukwerk wilt laten ontwerpen! Om u zo goed mogelijk te helpen kunt u de vragenlijst hieronder invullen. Ik zal na ontvangst van de vragenlijst uw aanvraag zo spoedig mogelijk ontwerpen!

Drukwerk vragen


FlyerBrochureFolderPosterUitnodigingAnders
Ja, ik heb een logo en huisstijlIk heb alleen een logoIk heb wel een huisstijl maar geen logoIk heb geen van beideIk wil alleen ontwerp(en) ontvangen. De teksten schrijf ik zelf.Ik wil ontwerpen en teksten ontvangen.


Geen afbeelding, alleen tekstMijn eigen foto's / afbeeldingenStock foto's (online te koop of gratis)Illustraties

Ja, ik heb een deadlineNee, ik heb geen deadline


Contactgegevens

In dit formulier vult u uw (persoonlijke) informatie in. Deze gegevens zal ik alleen gebruiken om een offerte te maken en contact met u op te nemen. Ik zal deze gegevens niet met andere delen. Voor meer informatie kunt u mijn privacy voorwaarden lezen.

Proces

1. Vragenlijst

Voordat ik kan beginnen moet de vragenlijst ingevuld worden.

2. Offerte

U ontvangt een offerte gebaseerd op de antwoorden van de vragenlijst. Als ik een vraag heb zal ik met u in contact komen. 

3. Ontwerpen

Nadat de offerte is ondertekent zal ik beginnen met ontwerpen. Wanneer het ontwerp af is zal ik het u sturen voor feedback. U heeft recht op 3 feedbacksessies op de illustratie.

Zijn er meer feedbacksessies nodig? Dan kunnen wij dit met elkaar bespreken.

4. Afronden

Als u tevreden bent met het drukwerk en de betaling voldaan is ontvangt u het bestand.

Wilt u het laten drukken via mij? Dan kunnen wij dit ook met elkaar bespreken.