Social media content

Wilt u online opvallen, maar weet u niet zo goed hoe? Wilt u iedere week een update geven in uw huisstijl? U wilt adverteren maar weet niet waar u moet beginnen? Ik kan u hierbij helpen! Ik zal mee denken over de social media content en het laten passen bij de huisstijl.

Gemaakte social media ontwerpen

Volledig design

Ontwerpen van volledig design

Kader ontwerp

Als u niet continue van een ontwerper afhankelijk wilt zijn, kan ik ook een standaard kader voor u ontwerpen. Hiermee ontwerp ik alleen een vast ontwerp wat u continue kunt hergebruiken. 

" Ik wil mijn social media content laten ontwerpen! "

Wat leuk dat u uw social media wilt laten ontwerpen! Om u zo goed mogelijk te helpen kunt u de vragenlijst hieronder invullen. Ik zal na ontvangst van de vragenlijst uw aanvraag zo spoedig mogelijk ontwerpen!

Social media content vragen


FacebookInstagramTwitterLinkedinYoutube


ProfielfotoOmslagfotoEvenement afbeeldingFoto/postUitgelichte foto/postAdvertentie


ProfielfotoAfbeelding/postVideoLandscape afbeelding/postStoriesHighlightsKaders


ProfielfotoOmslagfotoTijdlijn afbeelding


Achtergrond (persoonlijk account)profiel (persoonlijk account)Profielfoto (persoonlijk account)Achtergrond (bedrijfs account)Logo (bedrijfs account)Banner (bedrijfs account)Hero afbeelding (bedrijfs account)


ProfielfotoCoverafbeeldingThumbnailIk wil alleen ontwerpen ontvangen. De teksten schrijf ik zelf.Ik wil ontwerpen en teksten ontvangen.


Geen afbeelding, alleen tekstMijn eigen foto's / afbeeldingenStock foto's (online te koop)Illustraties


EenmaligMaandelijksJa, ik heb een logo en huisstijlIk heb alleen een logoIk heb wel een huisstijl maar geen logoIk heb geen van beide

Contactgegevens

In dit formulier vult u uw (persoonlijke) informatie in. Deze gegevens zal ik alleen gebruiken om een offerte te maken en contact met u op te nemen. Ik zal deze gegevens niet met andere delen. Voor meer informatie kunt u mijn privacy voorwaarden lezen.

Proces

1. Vragenlijst

Voordat ik kan beginnen moet de vragenlijst ingevuld worden.

2. Offerte

U ontvangt een offerte gebaseerd op de antwoorden van de vragenlijst. Als ik een vraag heb zal ik met u in contact komen. 

3. Bespreking

Na akkoord van de offerte zal ik met u een aantal details bespreken. Zoals wat voor stijl u wilt, wat er op moet staan en wat ik verder nog nodig zal hebben.

4. Feedback

Nadat het ontwerp afgemaakt is zal ik het sturen voor feedback. 

U heeft recht op 3 feedbacksessies op de social media content. Zijn er meer feedbacksessies nodig? Dan kunnen wij dit met elkaar bespreken.

5. Afronden

Wanneer u tevreden bent met de social media content ontvangt u van mij een factuur. Wanneer de factuur is betaald zal ik u het bestand met de social media content sturen.

6. Maandelijks doorgaan

Heeft u ervoor gekozen om maandelijks ontwerpen te laten maken? Dan bespreken wij iedere maand minstens 1 keer waar de content over moet gaan. De factuur ontvangt u vooraf iedere maand.