WordPress websites

Ik ben afgestudeerd als Visual designer bij de opleiding Communication and Multimedia design aan de Hogeschool van Amsterdam. Via WordPress een content management systeem (CMS) ontwerp ik responsive websites. Helaas ontwerp ik momenteel geen webshops. Ik sta wel klaar om alle andere websites te ontwerpen dat bij u en uw bedrijf past!

Gemaakte websites

Proces

1. Vragenlijst

Voordat ik kan beginnen moet de vragenlijst ingevuld worden.

2. Offerte

U ontvangt een offerte gebasseerd op de antwoorden van de vragenlijst.

Het kan mogelijk zijn dat er plugins of thema’s gekocht moeten worden. Dit valt buiten mijn kosten.

3. Gesprek

Na akkoord van de offerte, maak ik een aantal schetsen en bespreek ik het idee voor de website met u.

Als we het met elkaar eens zijn over het idee dan stuur ik u een factuur voor een vooruitbetaling van 40%. Nadat dit is ontvangen zal ik beginnen met het ontwerpen van de website.

4. Domeinnaam en Hosting

Heeft u geen domeinnaam en hosting? Dan raad ik u aan om dit te kopen bij Hostnet.

Heeft u een domeinnaam en hosting? Dan zal ik u om de inloggegevens vragen zodat ik de website in WordPress kan ontwerpen.

5. Feedback

Wanneer ik klaar ben met het ontwerpen van de website zal ik u vragen om feedback. Als ik zelf een aantal vragen heb zal ik dit aan u mailen. 

U heeft recht op 5 feedbacksessies op de hele website. Zijn er meer feedbacksessies nodig? Dan kunnen wij dit met elkaar bespreken.

6. Afronden

Wanneer u tevreden bent met de website ontvangt u van mij een factuur. Wanneer de factuur is betaald zal de website live komen te staan.

Wilt u dat ik u help met de onderhoud van de website? Of heeft u blijvend hulp nodig met het toevoegen van content aan de website? Dan kunnen wij dit met elkaar bespreken.