Asiye Designs

Redesign aannemers website

Bouwbedrijf Olympia

De website van Bouwbedrijf Olympia was toe aan vernieuwing. Ze wilden hun projecten mooier plaatsen en laten zien wat ze kunnen doen. Hiervoor hadden ze een plan van aanpak nodig en een duidelijke huisstijl. Ze verrichten uitstekende diensten waar een mooie website bij hoort te passen!

Doelen

Homepagina:
Een simpele maar duidelijk introductie wie ze zijn en wat Bouwbedrijf Olympia doet.

Projecten:
De projecten moeten mooi en overzichtelijk worden geplaatst. Niet alleen met plaatjes maar ook met de gegevens van het project en een omschrijving. 

Contact:
Bezoekers moeten makkelijk het contactformulier vinden en hiernaar toe geleid worden.

Logo en huisstijl
toen en nu

Toen
Nu

Waar zijn de foto’s van de website hiervoor?

Helaas heb ik vergeten screenshots te nemen van de website hiervoor. Ze hadden wel een ander huisstijl gebruikt die ik heb opgefrist met opvallendere kleuren.

De nieuwe website

Na de lancering van de nieuwe website

Een nieuw passende huisstijl 

Voorheen was er geen duidelijke huisstijl aanwezig. Na de samenwerking is het duidelijk hoe de website eruit moet zien en welke elementen gebruikt kunnen worden.

Contact opties

Er is een verschil gemaakt tussen een normaal contact formulieren en voor vacatures. Op deze manier is er orde en weten de bezoekers waar ze invullen.

Projecten
De projecten worden prachtig getoond in hun eigen ontworpen portfolio template. Ze zijn overzichtelijk en geven een mooie sfeer aan wat Bouwbedrijf Olympia kan doen.