Asiye Designs

Redesign aannemers website

Bouwbedrijf Olympia

De website van Bouwbedrijf Olympia was toe aan vernieuwing. Ze wilden hun projecten mooier plaatsen en laten zien wat ze kunnen doen. Hiervoor hadden ze een plan van aanpak nodig en een duidelijke huisstijl. Ze verrichten uitstekende diensten waar een mooie website bij hoort te passen!

Doelen

Home

Een simpele maar duidelijk introductie over wie ze zijn en wat Bouwbedrijf Olympia doet.

Projecten

De projecten moeten mooi en overzichtelijk worden geplaatst. Niet alleen met plaatjes maar ook met de gegevens van het project en een omschrijving. 

Contact

Bezoekers moeten makkelijk het contactformulier kunnen vinden en hiernaar toe geleid worden.

Logo en kleuren

De eerste kleuren van Bouwbedrijf Olympia waren chique maar eentonig. Om de website een fris ontwerp te geven heb ik een aantal kleur opties gemaakt. We hebben uiteindelijk gekozen voor goud en oranje kleuren. Deze kleuren zijn op de website gebruikt in lichtere tinten. Ook het logo is aangepast aan de nieuwe kleuren!

De nieuwe website

Helaas heb ik geen foto’s van hoe de website er hiervoor uitzag.

Na de lancering

Huisstijl

Voorheen was er geen duidelijke huisstijl aanwezig. Na de samenwerking is het overzichtelijk hoe de website eruit moet zien en welke elementen gebruikt kunnen worden.

Contact

Er is een onderscheid gemaakt tussen het contactformulier en de vacatures. Op deze manier is er orde en weten de bezoekers wat ze invullen.

Projecten

De projecten worden prachtig getoond in hun eigen ontworpen portfolio template. Ze zijn overzichtelijk en geven een mooie sfeer aan wat Bouwbedrijf Olympia levert.

Wil je ook een website?
Stuur het mij gerust toe!

Stuur mij een bericht via info@asiyedesigns.nl of neem contact met mij op via het contactformulier!