Asiye Designs

We maken er iets moois van!

Branding

Met een branding / huisstijl breng je je bedrijf tot een hoger niveau! Je laat professionaliteit zien en je klanten zien gelijk dat dit jouw merk is. Hier werk ik samen met je mee om erachter te komen waar je bedrijf voor staat, wie je doelgroep is en hoe je je branding kan gebruiken.

Hieronder staat mijn werkwijze. Lees dit eerst voordat je mij mailt, dan weet je ook gelijk hoe het proces voor een branding gaat.

1

Meeting

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en of we een goede match zijn voor de diensten. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en wat hiervoor nodig is. Na de kennismaking maak ik een offerte op en stuur ik het je toe!

2

Research

Bij een akkoord voor de offerte kan ik bijna beginnen! Maar let op: “bijna”! Van de offerte wordt het bedrag vooruit betaald en daarna gaan we dieper in over je branding wensen. Voor wie maak ik dit ontwerp? Wie is je doelgroep? Hoe val je op? Dit zijn vragen die we eerst beantwoord moeten hebben. Dit kan zelfs uitgebreid worden naar een Branding Strategie! Om een uitgebreide branding strategie te maken werk ik samen met mijn partner hieraan.

3

Inspiration

Top, we hebben je bedrijfsmissie & -visie, je doelgroep en al het andere compleet. Dit geeft mij meer inzicht in wie jij bent en wat hier echt bij past. Nu kan ik aan de slag gaan met het verzamelen van inspiratie. Je zal moodboards ontvangen met kleurenpaletten om de eerste sfeer van je branding te definiëren.

4

Design

Hebben we het juiste gevoel voor je bedrijf te pakken? Dan gaan we door met het creëren van je merk! Ik zal het logo, sublogo, kleurenpalet en de lettertypes voor je opmaken. Zit in jouw pakket ook een social media template, highlights, visitekaart, een uitgebreide huisstijl en dergelijke in? Dan ontwerp ik dit nadat de basis is goedgekeurd.

5

Your brand

Ik zal je up-to-date houden over het proces en ik zal de nodige wijzigingen maken. Ben je tevreden over de uitkomst? Dan stuur ik je alles in een digitaal pakket toe! Ik geef je instructies hoe je de branding kan gebruiken en je ontvangt een brandsheet na afloop. Gefeliciteerd! Je bent klaar om je merk aan de wereld te laten zien.

Roep je vanbinnen:
Yes, ik wil een branding!
Stuur mij je aanvraag toe!

Stuur mij een bericht via info@asiyedesigns.nl of neem contact met mij op via het contactformulier!