Asiye Designs

Redesign magazine

Bushra magazine

Het eerste gratis online magazine voor moslima’s! Hier schrijven powervrouwen over lifestyle, voeding, gezondheid, Islam en nog veel meer! Maar ze hadden extra handen nodig en ook voor het ontwerp van de magazine. Het moest netter, leesbaarder en herkenbaar opgemaakt worden.

Doelen

Huisstijl

Het magazine was leuk opgemaakt maar je zou als je een pagina openslaat niet door hebben dat je Bushra Magazine leest. Om die reden hebben we samen gewerkt naar een herkenbare lay-out.

Leesbaar

De teksten werden speels en leuk geplaatst! Maar voor de inhoud van de tekst was het werken met stramienen (basis lay-out) wel beter. Het maakt de teksten leesbaarder en beter te volgen. 

Efficiënt

Er staan veel mooie onderwerpen in het magazine. Het zijn er alleen enorm veel. Dit moest efficiënt aangepakt worden zodat het ontwerpen van de pagina’s  niet te lang duurt. 

Voorheen

Iedere pagina was uniek opgemaakt waardoor je wel telkens een nieuw ontwerp tegen kwam. Maar omdat er veel onderwerpen zijn en geen limiet aan woorden was duurt het lang om de magazine af te maken.

Het nieuwe magazine

Na de lancering

Herkenbaar

Welke pagina je ook opent, je herkent door de lay-out dat je bij Bushra Magazine bent! Dat komt door de tekst plaatsing, pagina nummering, fonts, kleuren, hoofdstuk indeling en meer!

Leesbaar

De teksten zijn in stramienen opgemaakt en hierdoor is alles makkelijker te lezen. We plaatsen tussendoor ook highlights als quotes van de teksten. Dit maakt het deels ook speelser.

Opvallend

Het magazine ziet er professioneel en mooi uit! Er zijn ook andere online magazines maar Bushra Magazine springt er tussen uit!

Wil je ook een grafisch ontwerp?
Stuur het mij gerust toe!

Stuur mij een bericht via info@asiyedesigns.nl of neem contact met mij op via het contactformulier!