Asiye Designs

Flyer design

Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed

Voor het programma Maritiem Erfgoed was er een flyer benodigd. Via instagram zijn we in contact gekomen en daarna is een mooie samenwerking ontstaan. Het ontwerp moest passen bij de Rijksdienst, maar het moest niet alleen tekstueel opgemaakt worden.

Doelen

Huisstijl

Het ontwerp voor de flyer moet passen bij de Rijksdienst. Maar de Rijksdienst van het Cultureel erfgoed heeft ook haar eigen kleuren. Hier moest rekening mee worden gehouden. 

Formaat

Het eerste formaat was te klein voor de hoeveelheid tekst dat erin verwerkt moest worden. Na dit te hebben besproken hebben we het aangepast naar een A5 formaat.

Visitekaart

Achter op de flyer moet ruimte over blijven voor een visitekaart. Dit wordt apart beplakt met plakdriehoeken. 

Concepten

Aan de hand van het voorbeeld die ik kreeg leek het op een simpel ontwerp. Maar al snel was duidelijk dat ze het anders willen dan het standaard ontwerp. Hierdoor heb ik een aantal varianten gemaakt en zijn we tot een veel mooier resultaat gekomen! 

Het ontwerp

Ik ben Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed dankbaar dat ik dit heb mogen ontwerpen! Het was een mooie ervaring en ben zelf ook trots op het eindresultaat.

Wil je ook een flyer?
Stuur het mij gerust toe!

Stuur mij een bericht via info@asiyedesigns.nl of neem contact met mij op via het contactformulier!