Asiye Designs

Je eigen plek in het online netwerk

Webdesign

Ik ben afgestudeerd als CMD’er en maak al 2 jaar websites in WordPress met Elementor! Wil je een website voor je diensten of een webshop voor je producten? Bekijk dan mijn werkwijze en stuur mij een mail met je aanvraag!

1

Meeting

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en of we een goede match zijn voor de diensten.  In dit gesprek bespreken we jouw wensen en wat hiervoor nodig is. Na de kennismaking maak ik een offerte op en stuur ik het naar je toe!

2

Wireframing

Bij een akkoord voor de offerte kan ik bijna beginnen! Maar let op: “bijna”! Van de offerte wordt het bedrag vooruit betaald en vervolgens gaan we het hebben over wat er op de website nodig is. Ik geef adviezen en schets de indeling van de website structuur uit.

3

Content

Top! Onze indeling voor de website is klaar. Maar we zijn er nog lang niet, want we missen content, oftewel: de inhoud wat jouw website zal vullen met informatie voor jouw doelgroep. Heb je dit nog niet? Dan wordt dit eerst uitgeschreven door jou of door een copywriter. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen: hoe we deze gaan gebruiken wordt in het gesprek besproken.

4

Design

Is de inhoud compleet? Geweldig! Dan begin ik met het ontwerpen van de website. Dit zal ik doen in een design programma genaamd Adobe Xd. De reden hiervoor is zodat wij in een goed oogopslag zien hoe de website eruit ziet.  Wanneer dit ontwerp is goedgekeurd ga ik de website in WordPress maken!

5

Hosting

Wat goed is om te weten is dat ik geen eigen hosting heb. Dit betaal ik zelf bij hostnet.nl. We kijken samen met jou naar welke hosting het beste bij je past en ik zorg ervoor dat WordPress erop komt! Het kan ook mogelijk zijn dat er andere plugin’s gekocht moeten worden. Dit zijn ook kosten buiten mij maar die je via mij kan betalen. Ik regel wel dat je de juiste plugin krijgt!  

6

WordPress

Nu de content compleet is, het ontwerp goedgekeurd is en we de hosting hebben maak ik je website in WordPress! Ik hou je up to date over de voortgang en we kijken de website samen na voordat het online gaat. Je zal video’s ontvangen over hoe je teksten en afbeeldingen zelf kan wijzigen. 

7

Launch day!

De website is af! Ik wens je er veel plezier mee! Natuurlijk als je wilt dat iemand de website onderhoudt help ik je daar ook graag bij. Dit bespreken we aan het eind en sluiten het af met een mooie lancering van je website!

Roep je vanbinnen:
Yes, ik wil een website!
Stuur mij je aanvraag toe!

Stuur mij een bericht via info@asiyedesigns.nl of neem contact met mij op via het contactformulier!